Verslag Afsluiting Wintercomptitie 2012/2013 – Bowling

De KNLTB jeugd-wintercompetitie zit er op. Door de vorst en sneeuw van de afgelopen twee weken is er voor een enkel team nog een inhaalwedstrijd. Om de competitie op een gezellige en feestelijke manier af te sluiten kwamen de 10 competitie spelende jeugdteams, leeftijd tussen 8 en 17 jaar, zondagmiddag bijeen bij bowling Merlijn. Ze wisselden de tennisballen om voor bowlingballen en gingen aan de slag met een onderlinge wedstrijd. Met veel enthousiasme gingen ze baan en ballen te lijf, om soms te merken dat een tennisbal makkelijker te sturen is dan zo’n grote bowlingbal. ‘Strikes’ en ‘spares’ werden afgewisseld met minder geslaagde worpen, maar het plezier was er niet minder om. Afgaand op de aanmoedigingen die over en weer werden gegeven zit het met de sfeer in de diverse teams wel goed.

Na afloop zetten competie-begeleiders Pernelle en Patrice de kampioen geworden teams in het zonnetje. Drie Strijdo jeugdteams werden deze winter eerste in hun groep. We komen daar binnenkort uitgebreider op terug. Daarna was het tijd voor een gezamenlijke maaltijd, waar alle kinderen na de inspanning van het bowlen best aan toe waren.

Comments are closed.