Worldtour Voorjaar 2018

Hallo allemaal,

Deze week zijn de teams voor de worldtour bekend gemaakt. Hierover vinden jullie in deze brief alvast de nodige informatie. Omdat er ook kinderen zijn die voor het eerst mee gaan doen, eerst wat algemene informatie over tenniskids.

Tenniskids
Strijdo is een Tenniskids-vereniging. Het systeem van tenniskids is afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel op een leuke en snelle manier spelen. Er worden vier kleuren onderscheiden: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

Voor meer informatie en de spelregels per kleur kijk op: http://tenniskids.nl/

Worldtour
De worldtour rood en oranje en de competitie groen worden gespeeld op enkele zondagochtenden. In onderstaand schema staan de speeldata voor het voorjaar 2018.

Rood en Oranje

18 maart
25 maart
2 april
10 juni
17 juni
24 juni
1 juli

Groen
8 april
15 april
22 april
6 mei
13 mei
27 mei
3 juni

De Teams
Rood 1
Captain: Ouder Jesse
Tycho van Os
Jesse Vermaas
Robin Huijben
Maud Segeren
Jarno Zweep

Evt nieuwe leden

Oranje 1
Captain: Ouder Lotte
Lotte Blom
Lucas van Riel
Luke Rietveld
Olivier Koning
Maurits de Bie
Wouter Schriek

Oranje 2
Captain: Ouder Paco
Paco del Castilho
Guusje Monshouwer
Anton van Oostendorp
Wietze Sluijk
Janneke Hopman

Groen 1
Captain: Ouder Martijn
Quinten van Abeelen
Koen van der Poel
Bas Dekkers
Martijn Busio
Timo van Gils
Mike Cobben

Groen 2
Captain: Ouder Isis
Isis van Riel
Simon Busio
Tom van der Poel
Oreias Gonzalez
Joshua del Castilho

Elke team heeft een captain. De captain zorgt voor de communicatie binnen het team over de plaats en tijd van het spelen, de afstemming over het rijden en de hulp op de thuisspeeldagen. Het is handig om een groepsapp aan te maken per team.
De kosten voor deelname zijn 7,50 euro per kind. Graag voor de eerste wedstrijden overmaken aan de captain. De captain stort het door aan de vereniging.
We gaan uit van de hulp van de ouders/verzorgers van de kinderen op de thuisspeeldagen. De hulp kan bestaan uit het klaar maken van de banen, opzetten van de kleine netjes, helpen bij het tellen, bijhouden van de standen of het zorgen voor iets lekkers voor de kinderen.

Kleding
Voor de jeugd is er leuke sportkleding met het logo te koop. Misschien heb je de blauwe shirts met Strijdo logo al wel eens gezien. Voor meer informatie kun je terecht bij kledingcommissie@strijdo.nl of via 06-14581572 bij Peggy de Vos.

Tot slot
Op 11 maart van 10-13 u houden we een ouder-kind toernooi. Op deze dag is er ook een informatiemoment voor ouders en jeugd. Wij zouden het heel leuk vinden als we meer hulp krijgen van ouders bij het organiseren van activiteiten voor de jeugd!

Met vriendelijke groeten,
De jeugdcommissie
jeugd@strijdo.nl

NB: Voor vragen over Tenniskids kun je ook direct contact opnemen met Angela via 06-10279280

No Comments Yet.

Leave a comment