Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie 2019

Wil je competitiespelen tijdens de najaarscompetitie? Geef je dan snel op!

Ieder lid van de vereniging kan deelnemen aan de competitie.  Het spelen van competitie is erg leuk en leerzaam dus geef je snel op. Twijfel je toch nog? Vraag het de JC (jeugd@strijdo.nl) of  aan Maurice (trainer@strijdo.nl).

De komende periode zal de JeugdCommissie (JC), in overleg met Maurice, de competitie-indeling voor het komende najaar  maken. We ontvangen jullie inschijving graag voor zaterdag  22 juni. We proberen de teams zo goed mogelijk samen te stellen in overleg met Maurice zodat iedereen in een gezellig en goed team kan spelen.

De data waarop gespeeld wordt zijn: 15-sep, 22-sep, 29-sep, 6-okt, 13-okt, 20-okt, 27-okt
Inhaal data zijn: 3-nov, 10-nov, 17-nov.

De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie worden nog vastgesteld.

Voor je teamleden is het belangrijk dat je 7 speelweken beschikbaar bent! (Denk ook aan je andere activiteiten). Afmelding van een speler kan, mits vervanging is gevonden en dit wordt doorgegeven aan de JC. Verder moet iedereen zich bewust zijn dat terugtrekking van een team leidt tot van €275,- boete voor de vereniging en mogelijk voor diegenen die zich op het laatste moment afmelden! Dus opgeven is meedoen!

Let op, de inschrijving sluit 22 juni!

Vul dit formulier direct in of inleveren bij Arnold Vermaas, Jan van Scorelstraat 60.

No Comments Yet.

Leave a comment